|
Преглед неодговорених порука | Преглед активних тема
Аутору |
Порука |
dacha od bosne
|
Наслов поруке: Re: Komentari na blogove Послато: Уто Нов 11, 2014 6:42 pm |
|
Тешка џомба |
 |
Придружен: Чет Мар 14, 2013 12:15 pm Поруке: 8436 Место: I na Marsu ako treba...
|
Da, da...bravo laki...zaista odličan blog o Jaki. Bio sam na putu pa sam propustio d te pohvalim 
_________________ Na celom svetu mi je sve, da živim ne mogu bez nje...
|
|
Врх |
|
 |
Либурнија
|
Наслов поруке: Re: Komentari na blogove Послато: Сре Феб 18, 2015 6:18 pm |
|
Чак и када коса ми оседи |
 |
Придружен: Пон Апр 29, 2013 11:10 pm Поруке: 4594
|
Овај накин блог је заправо један његов старији пост? Углавном, 90% добро али онда оних 10%...хммм претенциозно непотпуно јербо се оквир пропасти скоро и не назире а узрочниции непрецизно па и нетачно лоцирају.
_________________ РИБА СМРДИ ОД ГЛАВЕ.
Dennis Rodman: "Ako će igrati Ristić, Jović, Grujić... nije strašno ni da smo 12. na tabeli. Ako će igrati ...... menadžerska TSL sredstva profita, onda svejedno jesmo li šampioni..."
|
|
Врх |
|
 |
Najdoski dr. Ilija
|
Наслов поруке: Re: Komentari na blogove Послато: Сре Феб 18, 2015 9:46 pm |
|
Стара гарда |
 |
Придружен: Суб Мар 16, 2013 4:37 pm Поруке: 2983
|
Нака као и увек сурово болан! На крају крајева тако је у животу, кад је нешто толико болно скоро сигурно је и тачно!
_________________ И на небу том на које идем ја, сија моја Звезда Црвена!
|
|
Врх |
|
 |
crazynorth75
|
Наслов поруке: Re: Komentari na blogove Послато: Уто Дец 01, 2015 9:27 pm |
|
 |
Придружен: Суб Мар 16, 2013 1:18 pm Поруке: 9683
|
Lijepo prisjećanje Mosa,  , samo imam ispravak netačnog navoda. Taj neki Stojković što si ga naveo, nije naše dijete 
_________________ ''“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
|
|
Врх |
|
 |
МоСа ВерСе
|
Наслов поруке: Re: Komentari na blogove Послато: Уто Дец 01, 2015 9:53 pm |
|
Стара гарда |
 |
Придружен: Чет Јан 09, 2014 3:01 pm Поруке: 2509
|
crazynorth75 пише: Lijepo prisjećanje Mosa,  , samo imam ispravak netačnog navoda. Taj neki Stojković što si ga naveo, nije naše dijete  Ма знам да је дете Лознице, али је и тад навијао за Звезду. Брзо смо га ми довели и тако то. Е да, и Косино је дете. 
_________________ Јер ја сам Звездаш, Звезда то је тим, због које пијем бенседин, била прва или не, ја попијем....
|
|
Врх |
|
 |
crazynorth75
|
Наслов поруке: Re: Komentari na blogove Послато: Уто Дец 01, 2015 10:05 pm |
|
 |
|
Ja znam da je Vladan Stojković, Kosin stariji sin, naše dijete, za ovog mlađeg ne znam. Čuo samo da su mnogi u Loznici prekorili Kosu zbog tog drugog, čak i javno  Elem da se ne bavim nebitnim ljudima, fino je bilo prisjetiti se utakmice kada je Zvezda ličila na onu staru.
_________________ ''“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
|
|
Врх |
|
 |
Najdoski dr. Ilija
|
Наслов поруке: Re: Komentari na blogove Послато: Уто Дец 01, 2015 11:18 pm |
|
Стара гарда |
 |
Придружен: Суб Мар 16, 2013 4:37 pm Поруке: 2983
|
crazynorth75 пише: Lijepo prisjećanje Mosa,  , samo imam ispravak netačnog navoda. Taj neki Stojković što si ga naveo, nije naše dijete  Neznam šta se podrazumeva pod "naše dete" ali je ta persona prošla našu OŠ! Na žalost 
_________________ И на небу том на које идем ја, сија моја Звезда Црвена!
|
|
Врх |
|
 |
crazynorth75
|
Наслов поруке: Re: Komentari na blogove Послато: Сре Дец 02, 2015 12:05 am |
|
 |
|
To znam,kao i brat mu stariji, kajem samo da nije naš. Ružna prošlost ovo-ono 
|
|
Врх |
|
 |
Il genio
|
Наслов поруке: Re: Komentari na blogove Послато: Сре Дец 02, 2015 12:41 am |
|
Стара гарда |
 |
Придружен: Нед Мар 17, 2013 2:47 pm Поруке: 2241
|
Loznica dala dvojicu najvecih Mustafa, Stojkovica i Vujanica... Kako li brat Kuler to objasnjava? 
|
|
Врх |
|
 |
Ко је на вези |
Корисника прегледа овај форум: Нема регистрованих корисника и 1 гост |
|
Не можете слати нове теме у овај форум Не можете одговарати на теме у овом форуму Не можете учитавати ваше поруке у овом форуму Не можете брисати ваше поруке у овом форуму Не можете слати прилоге у овај форум
|
|
|